Inici » LaPiscina » LaPiscina

LaPiscina de Torelló és la piscina coberta municipal de Torelló situada a la zona esportiva del municipi. Integrada en un entorn natural privilegiat i amb més de 2.500 m2 de superfície, s’hi pot realitzar tot tipus d’activitat física esportiva amb un equipament novedós i en un ambient confortable. Volem que LaPiscina de Torelló sigui per a tothom un punt de trobada per fer salut, posar-se en forma i passar-ho bé amb els amics i la família.

Treu el màxim profit dels seus espais:

 sala de fitness   sala d’activitats dirigides   sala de ciclisme indoor   piscina de 25 x 12,5 m   piscina de 12,5 x 6 m   bany de vapor (homes i dones)   zona spa amb hidromassatge i salts d’aigua sauna (homes i dones)   solàrium   servei de fisioteràpia   servei d'estètica

     

El nostre objectiu, la salut
La nostra filosofia de treball ens fa estar convençuts que l’activitat física regular incideix directament en la nostra salut i millora la nostra qualitat de vida. És per això que volem incidir en els beneficis físics, emocionals i socials que pot proporcionar la pràctica esportiva.

Els nostres serveis
LaPiscina de Torelló ofereix àmplies possibilitats per realitzar exercici físic d’una forma saludable. L’abonat té accés lliure a la instal·lació en horari complet o parcial, en funció de la modalitat de quota escollida, i pot fer ús de tot l’equipament de la sala de fitness, de la piscina i de la zona de spa, així com participar en les sessions d’activitats dirigides a les sales -aeròbic, ciclisme indoor, ioga...- o a la piscina –aquaeròbic, aquatono, etc-. Per a més informació consulteu la graella d’activitats dirigides.

Cursos de natació
LaPiscina també organitza cursos de natació de diferents nivells i adreçats a totes les edats. Les places són limitades per tal d’oferir un servei de qualitat i tenen una durada trimestral. Aquests cursos requereixen d’una inscripció prèvia i no estan inclosos en la quota mensual, tot i que els abonats tenen descomptes importants. Per a més informació consulteu el programa de cursos.

Activitats complementàries i outdoor
L’equip de LaPiscina de Torelló volem anar més enllà i oferir la possibilitat  de  realitzar activitats puntuals a l’aire lliure els caps de setmana com ara pedalades, caminades, nordic walking... D’altra banda, també anirem incorporant a la graella d’activitats dirigides activitats complementàries trimestrals com són balls de country, pilates... I per als més menuts també organitzem els campus multiesportius d’estiu i activitats dirigides durant el curs escolar. Aquestes activitats requereixen d’una inscripció prèvia i no estan inclosos en la quota mensual, tot i que els abonats tenen descomptes importants. Per a més informació consulteu l'oferta d'activitats complementàries.